:: Home
:: Biografie 
:: Fotoalbum 
:: Multimedia 
:: Dagboek 
:: Agenda 
:: Boekingen 
:: Links 
:: Gastenboek 
:: Contact 

:: Saskia op andere sites
:: Zoek
  

« Juana Ibarguren Duart… | Home | En dat was acte 2 van… »

Persdag en Tranen

03 11 07 - 22:12

Gister hadden we eindelijk onze Evita persdag. Veel aandacht uiteraard voor Brigitte en wat is het toch een heerlijke lieve en nuchtere meid. 'We' lieten een stukje van BA (buenos aires) zien. 'We' schrijf ik tussen haakjes want ik dans er zelf niet in mee (was wel even balen aangezien ik 5 dansrondes heb moeten doorlopen in de auditietijd). Samen met nog 4 collega's ben ik aristocrate in deze scène. Lekker met mijn neus in de wind door de dansers doorlopen, ook leuk ;-). Verder een kort voorstelrondje gedaan en toen was het tijd voor de hoofdrolspelers om met de pers te praten en op de foto te gaan en voor het ensemble om zich een paar uur te vervelen haha. Tussendoor nog wel even mijn aristocrate jurk/jas gepast en ik kan je zeggen dat het erg mooi word allemaal!

Vandaag gewerkt aan 'Huil niet om mij argentina'. Nou...dat is niet helemaal gelukt. Luisterend naar de tekst van het nummer met in mijn achterhoofd 'dat is mijn dochter die daar staat', hield ik het al snel niet meer droog. Ben benieuwd of ik nog tranen overhoud na deze produktie!

Ga nu weer slapen, morgen staat er weer een drukke dag gepland! Tot snel.


twee reacties

Very nice post. I certainly appreciate this website.
Mark (Email) (URL) - 01 02 17 - 07:37

http://cheapvagratlonline.com/ , Tablets For Sale Uk in Cedar Park .
pfizer (Email) (URL) - 14 11 17 - 19:39


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile
  (Register your username / Log in)

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
 


© Saskia Schäfer 2008