:: Home
:: Biografie 
:: Fotoalbum 
:: Multimedia 
:: Dagboek 
:: Agenda 
:: Boekingen 
:: Links 
:: Gastenboek 
:: Contact 

:: Saskia op andere sites
:: Zoek
 



 

« Dag Focus! Hallo Thea… | Home | Sitzprobe Evita »

Stilte voor de storm...

17 11 07 - 22:13

Afgelopen donderdag hadden we onze laatste doorloop in Focus. Voor de gelegenheid waren een aantal werknemers van museumplein, orkestleden, techneuten en andere betrokkenen van de musical aanwezig om de doorloop bij te wonen. Tijdens de eerste dagen van het repetitie proces hadden we de muren van onze repetitieruimte in Focus beplakt met foto's van Evita en alles wat met haar te maken had. Die hadden we woensdag voor het grootste gedeelte al meegenomen waardoor het voor ons gevoel een nogal lege ruimte was. Na de doorloop en veel positieve reacties van de aanwezigen, gingen we op weg naar het theater in Bussum. Na het diner kregen we een kleine impressie van de verschillende mogelijkheden van het decor en daarna was het tijd om te beginnen aan spacing en lichtdesign. De komende dagen zijn vermoeiend omdat je stapje voor stapje door de scenes heengaat en je soms 5 minuten lang stil moet staan op toneel zodat ze het plaatje kunnen zien. Gelukkig hebben we een hele leuke, gezellige maar toch zeer proffessionele groep mensen. Het ene moment kunnen we huilen van het lachen en het andere moment doen we braaf ons ding.

Vandaag hadden we vrij. Soort 'stilte voor de storm'. De komende week zullen we lange dagen gaan maken. Langzamerhand komen naast spacing, decor en licht ook de pruiken en kleding erbij. Over iets meer dan anderhalve week zijn we dan hopelijk zover om de try outs in te gaan. Raar idee dat we 'zo snel' al gaan spelen.

Voor mij zal het morgen een vrij relaxte dag worden, aangezien ze Buenos Aires gaan spacen. Ik speel hierin een aristocrate, tegen de tijd dat wij op moeten is het etenstijd denk ik. Fototoestel mee dus om mijn collega's op de gevoelige plaat te leggen. To be continued...


twee reacties

As soon as I found this internet site I went on reddit to share some of the love with them.
Donald (Email) (URL) - 18 10 16 - 11:10

Hello, Neat post. There is a problem with your website in web explorer, may check this IE still is the market leader and a large component of folks will leave out your magnificent writing because of this problem.
Robert (Email) (URL) - 21 03 17 - 23:51


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile
  (Register your username / Log in)

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
 


© Saskia Schäfer 2008