:: Home
:: Biografie 
:: Fotoalbum 
:: Multimedia 
:: Dagboek 
:: Agenda 
:: Boekingen 
:: Links 
:: Gastenboek 
:: Contact 

:: Saskia op andere sites
:: Zoek
 



 

« Stilte voor de storm.… | Home | Uitgeslapen!! »

Sitzprobe Evita

23 11 07 - 23:43

Sorry dat ik zo weinig blog maar we hebben het rete druk. We maken op dit moment een volle week van 12 uur per dag. Veel zin om dan na thuiskomst nog op internet te gaan heb ik niet meer. Vandaag echter wilde ik jullie laten delen in mijn enthousiasme van de Sitzprobe die we vanmiddag hadden (Sitzprobe houd in dat de cast en orkest voor het eerst bij elkaar komen en de show doorzingen/spelen). Bij het requiem kwam al meteen het eerste kippenvel moment. Verder rockt ons orkest als geen ander. Bij Junin (als de maan aan de hemel staat/magaldi) en BA (buenos aires) konden we bijna niet stilzitten. Ook Nieuw Argentina swingt de pan uit en het arrangement van Huil niet om mij argentina is erg mooi. Hulde aan onze orkestleden.

We zijn druk bezig om de show klaar te stomen voor onze eerste try out van volgende week donderdag. Langzamerhand komt alles samen; kleding, staging, licht etc. Je krijgt grip op het verloop van de show en de pasjes krijgen een plekje in je systeem. Ik krijg ook steeds minder moeite met het zingen van mijn hoge D. Daarnaast mag ik een hoge G gaan belten, altijd leuk om te doen. Nu maar hopen dat deze 2 uitersten elke avond aanwezig zijn! Nog 2 dagen te gaan en dan ga ik genieten van mijn welverdiende vrije dag! Slaap lekker en tot later....


een reactie

I think you have observed some very interesting details , appreciate it for the post.
Donald (Email) (URL) - 03 02 17 - 19:49


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile
  (Register your username / Log in)

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
 


© Saskia Schäfer 2008