:: Home
:: Biografie 
:: Fotoalbum 
:: Multimedia 
:: Dagboek 
:: Agenda 
:: Boekingen 
:: Links 
:: Gastenboek 
:: Contact 

:: Saskia op andere sites
:: Zoek
  

« Technische storing | Home | Traantjes gelaten... »

Op zoek naar Joseph

28 09 08 - 10:18

Wow, het is alweer een hele tijd geleden dat ik een berichtje achter liet hier....sorry! Het is niet dat er niks gebeurt in mijn leven maar ik vind het moeilijk om een dagboek bij te houden en het interessant te houden (jullie zijn vast niet geinteresseerd in wat ik gister gegeten heb ;-)

We staan inmiddels voor de laatste keer in Alphen aan de rijn (lekker dichtbij!) en deze dag gaan we wederom afscheid nemen van een aantal lieve collega's. Gelukkig hebben we veel nieuwe lieve collega's voor de vertrekkende terug gekregen maar toch blijft het lastig om afscheid te nemen. Gelukkig speel ik op het eind een moeder die aan het graf van haar dochter staat dus de tranen kunnen op dat moment rijkelijk vloeien! 

Afgelopen donderdag hield ik het ook al niet droog, toen namen we afscheid van Robin (tangodanser). Zoals jullie wellicht weten doet Robin mee aan het programma 'Op zoek naar Joseph' en omdat hij intensief moet reperteren voor dat programma had hij donderdag zijn laatste show. Nu is Robin een vriendje van me geworden dus hem ga ik zeker nog zien....en wel....VANAVOND! Ik ga samen met collega's Loes en Marjolein naar de studio om Robin aan te moedigen. Vorig week was ik me rot geschrokken dat ie samen met remko (remco?) in de sing off stond dus dat moeten we deze week vermijden!! Als je het kan missen, bel of sms een keer (robin naar 2222) zodat die zeer getalenteerde lieverd weer een ronde verder komt!

Go go go go Robin!


vier reacties

Leuk dat je nog eens een blog hebt geschreven, wanneer zien we je weer samen met Anne op het toneel?
mark - 29 09 08 - 18:26

whoah this weblog is wonderful i love studying your posts. Stay up the great work! You know, many individuals are searching round for this info, you can aid them greatly.
Donald (Email) (URL) - 01 12 16 - 09:50

You are my inspiration , I have few web logs and very sporadically run out from to brand.
James (Email) (URL) - 12 05 17 - 19:08

It sounds like you would meet that definition and http://onlineviphs.com/ , may be useful for you.
before (Email) (URL) - 11 04 18 - 11:42


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile
  (Register your username / Log in)

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
 


© Saskia Schäfer 2008