:: Home
:: Biografie 
:: Fotoalbum 
:: Multimedia 
:: Dagboek 
:: Agenda 
:: Boekingen 
:: Links 
:: Gastenboek 
:: Contact 

:: Saskia op andere sites
:: Zoek
  

« Afterpartyjam 3 April… | Home | Leerlingen gezocht :-… »

Madonna is mijn vriendin!

12 03 09 - 16:12

Nou ja...op myspace dan!

Om mijn freelance carriere een 'boost' te geven vond ik dat ik mijn vriendenaantal omhoog moest krikken op oa Myspace. Madonna is nu één van mijn 9 vrienden, te leuk toch?! Het is alleen jammer dat ik geen idee heb hoe ik Myspace op kan leuken. 'Vroeger' ging dat redelijk makkelijk met een bepaald programma maar dat is er om de een of andere reden vanaf gehaald, dus nu zit ik met een zeer lege 'space'! Als iemand weet hoe het moet...PLEASE LET ME KNOW!!!

Hier gaat alles redelijk lekker. Vandaag naar de fysio geweest, er schijnt een 'ei' in mijn kuit te zitten....nou is het bijna pasen maar toch wil ik dat ie er zo snel mogelijk uit gaat ;-).

Afgelopen zondag ben ik naar Café the Flight geweest naar de 'supersession' met oa Wilco Koster, erg gezellig! Kwam nog oud studiegenootje Kim tegen, wow wat kan die meid zingen! Ze schrijft ook prachtige songs. Je moet haar website maar in de gaten houden: www.kimdeboermusic.nl (binnenkort online).

Als het goed is heb ik volgende week een fotoshoot. Is altijd weer spannend! Ik heb alweer een tijdje geleden mijn haar geknipt en met mijn oude foto's kan ik niet meer aankomen bij castingbureau's en produktiemaatschappijen. Jullie zijn natuurlijk de eerste die ze zien.

Als je mijn vriend wil worden op Myspace, klik dan HIER voor de link. De links voor Facebook en Hyves staan op de 'home' pagina. Tot de volgende weer!


twee reacties

We’re a group of volunteers and opening a brand new scheme in our community. Your site offered us with useful information to paintings on. You’ve performed a formidable job and our entire group can be thankful to you.
George (Email) (URL) - 05 12 16 - 17:14

Very energetic blog, I enjoyed that a lot. Perhaps there is a part 2?
James (Email) (URL) - 22 05 17 - 13:46


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile
  (Register your username / Log in)

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
 


© Saskia Schäfer 2008