:: Home
:: Biografie 
:: Fotoalbum 
:: Multimedia 
:: Dagboek 
:: Agenda 
:: Boekingen 
:: Links 
:: Gastenboek 
:: Contact 

:: Saskia op andere sites
:: Zoek
  

« Update | Home | 2010! »

Bijna 'Binnen'

27 10 09 - 12:10

Spannend!!! Morgen (28 Oktober) gaat het popmuziektheaterprogramma 'Binnen' met Sophie van Hecke en mijzelf in premiere! De zaal zit al redelijk vol dus dat is een leuk begin. We hebben hard gewerkt aan deze voorstelling en we hopen dat iedereen die komt kijken het naar zijn zin heeft. Zorg wel, mocht je komen, dat je goed geplast hebt want het is een éénakter! Dus laat de koffie en thee maar even staan voor de voorstelling ;-).

Verder ben ik druk met van alles en nog wat. Ik ben begonnen aan een cursus trainingsacteren wat zeer interessant is. Daarnaast zing ik, samen met Rolf Koster, op 21 November op het Jubileumsconcert van muziekvereniging Erato. Dat belooft ook wat te worden! Ik geef natuurlijk nog les (op de balletschool en thuis) en verder ben ik nog bezig met een aantal kleine projecten.

Het is zo grappig. Waarschijnlijk is de 'KPN altijd online, gele tas' reclame redelijk vaak op tv (ik zou het niet weten, ik zie hem echt sporadisch, misschien kijk ik naar de verkeerde zenders.....) waardoor ik nu ook door onbekende mensen word herkend. Dat laat maar weer eens zien hoe sterk het medium TV is! Zeker als iets frequent te zien is..... 

Nou hopelijk zie ik jullie allemaal een keer bij 'Binnen'.

Te zien op 28 en 29 Okt Provadja, Alkmaar | 15 Nov scagon, Schagen (middag en avond) | 29 Nov Taqa zaal (vest), Alkmaar en 14 Dec in het Fijnhouttheater in Amsterdam!


een reactie

Hi, Neat post. There’s a problem with your website in internet explorer, would test this IE still is the market leader and a good portion of people will miss your great writing due to this problem.
Michael (Email) (URL) - 01 02 17 - 09:43


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile
  (Register your username / Log in)

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
 


© Saskia Schäfer 2008