:: Home
:: Biografie 
:: Fotoalbum 
:: Multimedia 
:: Dagboek 
:: Agenda 
:: Boekingen 
:: Links 
:: Gastenboek 
:: Contact 

:: Saskia op andere sites
:: Zoek
 



 

« Bijna 'Binnen' | Home | 2010! »

2010!

29 12 09 - 18:28

Wow kwam er achter dat het inmiddels alweer 2 maanden geleden was dat ik hier een berichtje achterliet. Vond dat het wel weer tijd was voor een nieuw verhaaltje ;-).

Er is veel gebeurt in de afgelopen 2 maanden. We hebben met veel succes de popmuziektheatervoorstellingen 'Binnen' gespeeld. Volle zalen en zeer goede reacties, het was waanzinnig! Daarna meteen doorgegaan in een ander avontuur; onverwacht entertainment op schiphol. Ook hier waren de reacties fenomenaal. Het is erg leuk om mensen op die manier toch nog een leuke dag te brengen. Begin volgend jaar ga ik brainstormen over andere vormen van 'onverwachte entertainment'! Houd de site dus goed in de gaten. Het optreden met Erato was ook weer zeer geslaagd! Check mijn youtube site voor 2 filmpjes! Daarnaast ben ik begonnen met een vocal groep. We zijn op dit moment nog met zijn 3en maar de bedoeling is om met 6 mensen aan de slag te gaan. Uiteindelijke doel is een theatershow. Verder natuurlijk nog veel ideeën in het hoofd en vanaf volgende week ga ik weer beginnen met lesgeven. Overigens ben ik vanaf 01-01-10 officieel ZZP'er. Een spannende tijd dus! Ik heb zin in 2010!!!

Rest mij nog te zeggen dat ik jullie allemaal een heel fijne jaarwisseling toewens! Mogen veel van jullie dromen voor het nieuwe jaar uitkomen en natuurlijk wens ik jullie veel mooie muziek toe!

Tot volgend jaar!!


twee reacties

Wonderful work! This is the kind of info that are meant to be shared across the internet. Disgrace on the search engines for not positioning this post higher! Come on over and consult with my website . Thank you
Charles (Email) (URL) - 05 12 16 - 14:58

Very energetic blog, I enjoyed that a lot. Perhaps there is a part 2?
James (Email) (URL) - 22 05 17 - 10:21


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile
  (Register your username / Log in)

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
 


© Saskia Schäfer 2008