:: Home
:: Biografie 
:: Fotoalbum 
:: Multimedia 
:: Dagboek 
:: Agenda 
:: Boekingen 
:: Links 
:: Gastenboek 
:: Contact 

:: Saskia op andere sites
:: Zoek
 



 

« 2010! | Home | Update »

2010!

25 03 10 - 20:20

Zooooo wat gaat de tijd toch snel! Ik ben alweer bijna 14 maanden werkzaam als freelancer waarvan 3 maanden als zelfstandige! En dat bevalt! Zoals jullie in mijn vorige blog hebben kunnen lezen heb ik afgelopen kerst een 'onverwacht entertainment' project gedaan op schiphol. Na dit project ben ik samen met Trudie van Haaster van all hands together gaan kijken of we meerdere vormen van dit concept konden bedenken. Na wat brainstormen, schrijven en reperteren gaan we komende zondag (28 maart) een try out houden in Sittard op het 'smartlappenfestival'. Ben heel benieuwd hoe dit ontvangen word! Daarnaast ben ik met 2 meiden bezig om een leuke zangact in elkaar te zetten. Ook ben ik gevraagd voor een tweetal concerten met verschillende orkesten waarvan de eerste met het Symfonisch Blaasorkest Spijkenisse op 29 Mei.

En dan....kan ik jullie meedelen dat ik vandaag te horen heb gekregen dat ik in het najaar voor een paar maanden terug het theater in mag! In April heb ik meer duidelijkheid hierover maar kan jullie nu al vertellen dat het erg leuk is!

Verder ben ik lekker aan het lesgeven. Mijn privépraktijk breidt zich langzamerhand steeds meer uit en ook geef ik nog elke maandag en dinsdag les op balletschool Lacomtesse. In de zomer hebben we een grote voorstelling in theater De Vest in Alkmaar, spannend!

Ben jij op zoek naar een zangdocent of heb je coaching nodig voor een auditie of optreden mail me dan op info@saskiaschafer.nl voor meer info of vul het contactformulier in. Ik kan je eventueel ook helpen met de basisprincipes van muziektheorie (solfège) en/of het voorbereiden van een monoloog/scène. Tot later!


vijf reacties

weet je al meer over wanneer je weer in een musical staat (in deze blog schrijf je najaar)..... ik vond je erg goed als mama duarte.
marcel - 29 04 10 - 00:32

@marcel
De ´contractbesprekingen´ zijn een paar weken verschoven. Midden Mei hoop ik het naar buiten te kunnen brengen, nog even geduld dus!
saskia - 02 05 10 - 09:50

He Sas,

Weet je al meer over je nieuwe avontuur in het theater ?
Renee - 14 06 10 - 17:34

@ Renee, nee ik kan helaas nog steeds niks vertellen. Ik hoop volgende week uitsluitsel te kunnen geven of het wel of niet doorgaat en over welke produktie het gaat. Nog even geduld :-)
saskia - 20 06 10 - 15:05

Hey there, You have done a great job. I’ll definitely digg it and personally recommend to
Paul (Email) (URL) - 03 02 17 - 23:42


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile
  (Register your username / Log in)

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
 


© Saskia Schäfer 2008