:: Home
:: Biografie 
:: Fotoalbum 
:: Multimedia 
:: Dagboek 
:: Agenda 
:: Boekingen 
:: Links 
:: Gastenboek 
:: Contact 

:: Saskia op andere sites
:: Zoek
 



 

« 2010! | Home | Een teken van leven! »

Update

22 06 10 - 12:06

Zo het werd wel weer eens tijd voor een kleine update. Niet in de laatste plaats omdat ik een aantal vragen kreeg over mijn 'theateravontuur'. Inmiddels kan ik jullie vertellen dat dit avontuur helaas niet doorgaat. De show is gecancelled. Heel vervelend en ontzettend jammer maar helaas ook niks aan te doen! Uiteraard houd ik mijn ogen en oren open voor andere leuke projecten maar voorlopig zal ik nog even niet in het theater te zien zijn....

Wel ben ik nog druk met lesgeven en optreden. Verder ben ik ook nog steeds bezig met mijn eigen kleine projecten, ik hoop na de zomervakantie hiermee aan de slag te kunnen gaan, ik houd jullie op de hoogte.

Zoals jullie wellicht weten geef ik zangles op een balletschool. Aankomende zondag hebben we een eindvoorstelling, wat spannend is dat zeg! Een stuk of 100 kinderen die straks allemaal gaan dansen en zingen op een theaterpodium. Ik doe zelf ook mee, voornamelijk als pianiste ... dat gaat  nog wat worden haha.

Voor nu ga ik heel erg genieten van de zon, eindelijk mijn vitamine D waar ik zo naar verlangt heb! Tot de volgende update!


twee reacties

http://c5sale.com/ ,
and (Email) (URL) - 14 09 16 - 12:40

Greetings! Very useful advice within this article! It is the little changes that make the most important changes. Many thanks for sharing!
Robert (Email) (URL) - 10 01 17 - 19:21


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile
  (Register your username / Log in)

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
 


© Saskia Schäfer 2008