:: Home
:: Biografie 
:: Fotoalbum 
:: Multimedia 
:: Dagboek 
:: Agenda 
:: Boekingen 
:: Links 
:: Gastenboek 
:: Contact 

:: Saskia op andere sites
:: Zoek
 



 

« Update | Home | Zoveel leuks...! »

Een teken van leven!

28 10 10 - 18:28

Zo...het werd wel weer eens tijd voor een teken van leven van mijn kant ;-). De zomer is inmiddels voorbij, er is zelfs al hagel gevallen in mijn kleine stadje! En hoe zeer ik de zomer nu al mis ben ik toch heerlijk aan het genieten van alle leuke nieuwe dingen in mijn leven. Ten eerste ben ik afgelopen augustus voor de 2e keer tante geworden. Dit keer van nichtje Pien! Het blijft bijzonder om zo'n klein mensje in je armen te mogen houden. Mijn andere nichtje heeft me inmiddels tot tante 'sjakaka' gebombadeerd, echt te lief!

Het was even flink balen dat mijn 'theateravontuur' niet door ging dit najaar maar inmiddels is mijn agenda weer lekker gevuld met een aantal andere leuke projecten. Ik mag meespelen in een 'sinterklaasmusical' en tijdens de kerstdagen ga ik weer 'onverwachts entertainen' op schiphol. Dit jaar een nieuw en zeer spannend concept! Verder zing ik lekker met de band en duik ik (weer) op als gastzangeres bij een jubileumsconcert (en wel 6 november, voor meer info check mijn agenda). Een heel nieuwe ervaring heb ik opgedaan tijdens een huiskamerconcert. Wat was dat leuk, spannend en intiem zeg! Onversterkt meezingen met een orkestband. Zang in de puurste vorm. Wat een prachtige ervaring, smaakt zeker naar meer!!! :-).

Zoals jullie merken, ik geniet volop! Het auditieseizoen is ook weer geopend maar of ik ook daadwerkelijk weer op de (grote) planken zal staan volgend jaar zal zich nog moeten uitwijzen. Stiekum geniet ik eigenlijk wel van mijn freelance bestaan........


vijf reacties

jammer dat we je na evita niet meer ergens terug zagen, wat doe je volgend jaar?
monique - 26 04 11 - 01:00

Hoi monique, in ieder geval zal ik spelen in de kindervoorstelling ‘rupsje’. Verder is het nog een beetje onduidelijk. Zodra ik nieuwe info heb zal ik dat hier laten weten!
saskia - 26 04 11 - 23:46

http://vr9onlinesale.com/ ,
viagra_online (Email) (URL) - 15 09 16 - 09:58

what are some really good and popular websites for blogging? ?? .
John (Email) (URL) - 17 01 17 - 10:46

I like the helpful information you provide for your articles. Ill bookmark your blog and check again right here frequently. I am quite certain Ill be informed many new stuff proper right here! Best of luck for the next!
Michael (Email) (URL) - 19 01 17 - 11:45


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile
  (Register your username / Log in)

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
 


© Saskia Schäfer 2008