:: Home
:: Biografie 
:: Fotoalbum 
:: Multimedia 
:: Dagboek 
:: Agenda 
:: Boekingen 
:: Links 
:: Gastenboek 
:: Contact 

:: Saskia op andere sites
:: Zoek
  

« Jag vill känna att ja… | Home | Fijne feestdagen! »

Bijna vakantie....!

10 07 11 - 21:55

Mijn lijf geeft al een tijdje aan dat ie eraan toe is maar nu is het ook bijna zover....vakantietijd! Nog 2 weekjes lesgeven en dan 5 weken niks doen. Nou ja niks doen....hopelijk komen er nog wat leuke optredens langs en ik ga me bezig houden met het ontwikkelen van nieuwe projecten. Zo zal ik de aankomende weken demo's gaan inzingen met mijn duo 'Sas en Zo', met pianist Jörgen Boots. Daarnaast gaan we foto's maken en pr teksten schrijven zodat we onszelf kunnen gaan verkopen. Verder heb ik gister tijdens een superleuk optreden met de (zuid amerikaanse) band Bon Faya een geluidsman ontmoet die veel connecties heeft in het 'muziekband' circuit dus wie weet...

Toch moet ik ook proberen om te rusten want vanaf September gaat de tour van Rupsje van start. Omdat het zo'n uniek concept is (het is oa geschikt voor blinde/slechtziende kinderen) verkoopt de show beter dan verwacht. Omdat het een peuter/kleuter voorstelling is gaan we vaak spelen op scholen en....die voorstellingen beginnen altijd in de ochtend. Het zal dus redelijk vaak voorkomen ik zo'n 3 keer in de week rond 6 uur de wekker moet zetten en als ik ergens niet tegen kan is het vroeg opstaan. Dit voornamelijk omdat ik de avond ervoor meestal niet kan slapen. Word er al moe van als ik eraan denk haha.

Toch maar even kijken of ik er een paar dagen tussenuit kan gaan....even helemaal opladen voor het nieuwe seizoen. Maar eerst dit seizoen natuurlijk nog even afmaken.

Fijn weekend!


een reactie

Hey very nice website!! Man .. Beautiful .. Amazing .. I’ll bookmark your website and take the feeds alsoI’m happy to find numerous useful information here in the post, we need work out more techniques in this regard, thanks for sharing. . . . . .
James (Email) (URL) - 06 12 16 - 09:48


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile
  (Register your username / Log in)

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
 


© Saskia Schäfer 2008