:: Home
:: Biografie 
:: Fotoalbum 
:: Multimedia 
:: Dagboek 
:: Agenda 
:: Boekingen 
:: Links 
:: Gastenboek 
:: Contact 

:: Saskia op andere sites
:: Zoek
 



 

« Happy X-Mas!! | Home | Evita! The day(s) aft… »

Het doek valt voor Evita....

14 01 09 - 17:13

.....bijna dan!

Zondag 18 Januari is het zover, dan spelen we de laatste voorstelling van Evita. Het is een tijd geweest met veel mooie, leuke, grappige maar ook emotionele momenten. Evita is denk ik één van de zwaarste tours geweest die ik ooit heb mogen doen en dan niet in de laatste plaats omdat de show begint en eindigt met een begrafenis. Ben geloof ik nog nooit zo vaak weggeweest van huis als met deze tour. Wat me erg aangreep is dat we zo vaak afscheid hebben moeten nemen van collega's zowel cast als crewleden, afscheid nemen is nooit leuk. Gelukkig kregen we er wel leuke en enthousiaste mensen voor terug.

De laaste shows worden nog spannend voor me. Zit op dit moment thuis met een medicijnencocktail van Prednisolon en Codeïne, na een kuur van antibiotica achter de rug te hebben. Afgelopen twee dagen had ik koorts maar dat is al flink afgezakt dus ik heb goede hoop dat ik redelijk fit vrijdag weer aan het werk kan (donderdag hebben we vrij). Ik zet natuurlijk alles op alles, die laatste show in Groningen wil ik spelen....NO MATTER WHAT!

Komend jaar zal voor mij niet in het teken staan van Musical. Het is een redelijk bewust besluit omdat ik wil gaan ontdekken wat er nog meer gaande is in mijn 'vakgebied'. Freelancen is mijn keywoord voor 2009. Ben bezig met het opzetten van een aantal 'acts' en ik ben gevraagd voor een aantal 'afterpartyjams' waaronder eentje die gespecialiseerd is in Jazzmuziek, een uitdaging! Ik ben me ervan bewust dat het een lastige periode zal gaan worden (zeker nu met de kredietcrisis) maar ik heb er alle vertrouwen in dat ik zal slagen. Dus....zoek je nog een goede, ervaren en gezellige zangeres voor je bruiloft/feestje schroom dan niet om contact op te nemen!

Ik laat jullie weten hoe de laaste dagen van Evita waren.....


vijf reacties

Hoi Sas,

Nu is je avontuur voorbij, en ik en met mij nog vele andere zullen benieuwd zijn naar je verslag over het laatste weekend.

Wij hebben genoten van jou in EVITA !
Maria - 19 01 09 - 16:03

http://vr9onlinesale.com/ ,
viagra_online (Email) (URL) - 15 09 16 - 10:17

Heya i am for the first time here. I found this board and I find It really useful & it helped me out much. I hope to give something back and aid others like you helped me.
Mark (Email) (URL) - 25 01 17 - 12:12

Excellent blog here! Also your web site loads up very fast! What web host are you using? Can I get your affiliate link to your host? I wish my website loaded up as quickly as yours lol
Robert (Email) (URL) - 25 01 17 - 16:41

cng activa
samn (URL) - 31 08 18 - 14:11


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile
  (Register your username / Log in)

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
 


© Saskia Schäfer 2008