:: Home
:: Biografie 
:: Fotoalbum 
:: Multimedia 
:: Dagboek 
:: Agenda 
:: Boekingen 
:: Links 
:: Gastenboek 
:: Contact 

:: Saskia op andere sites
:: Zoek
 



 

« Evita! The day(s) aft… | Home | Happy Valentijnsdag! »

Hulp nodig!

30 01 09 - 18:04

Grappig hoe sommige dingen werken.

Aangezien de musical Evita bijna twee weken geleden haar laatste show heeft gespeeld ben ik aan het nadenken wat ik allemaal zou kunnen doen als freelancer. Ik ben een aantal (zang) acts aan het bedenken en een concept aan het ontwikkelen om weer 'les' te gaan geven. Daarnaast wil ik me gaan inschrijven bij verschillende castingbureau's nadat ik nieuwe foto's heb laten maken (ben van lang haar naar redelijk kort haar gegaan) en toen bedacht ik me deze week ineens dat ik al een tijdje niks had gehoord van een bepaald castingbureau en prompt stonden ze gisteren op mijn voicemail. Vanmorgen heb ik daar een screening gehad en ondanks dat deze eigenlijk heel goed ging ga ik er niet vanuit dat het wat word, er komen natuurlijk heel veel vrouwen/meisjes voor die rol en het is maar net wat de klant voor type in gedachte heeft. Wel heel leuk om weer eens een screening te doen, hopelijk volgen er in korte tijd nog veel meer.

Ik heb jullie hulp nodig. Op 3 April speel ik in de (speciaal voor die avond gevormde) huisband van de afterpartyjam in Café spoorzoeker in Alkmaar. Ik zal die avond met deze band 10 nummers ten gehore brengen. Acht van deze nummers kies ik zelf uit en twee worden door Herman de Jager, de leider van de APJ gekozen. Ik vroeg me af of jullie nog leuke suggesties hebben. Ik houd van bijna alles (jazz, pop, rock, soul, funk) maar het moet wel een beetje klote hebben (dus geen sara bareilles, feist of norah jones ofzo). Dus mocht je een leuk idee hebben laat dat dan achter in een reactie. Binnen twee weken ongeveer zal ik jullie zeggen welke nummers ik die avond zal gaan zingen.

Ben benieuwd!


een reactie

A big thank you for your article.Thanks Again. Great.
John (Email) (URL) - 08 12 16 - 11:14


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile
  (Register your username / Log in)

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
 


© Saskia Schäfer 2008