:: Home
:: Biografie 
:: Fotoalbum 
:: Multimedia 
:: Dagboek 
:: Agenda 
:: Boekingen 
:: Links 
:: Gastenboek 
:: Contact 

:: Saskia op andere sites
:: Zoek
  

« Afscheid | Home | Op zoek naar Joseph »

Technische storing

28 07 08 - 10:56

Een storing kan altijd gebeuren. Een eventuele storing bij het geluid kan redelijk snel worden opgelost. Echter met een storing in een volledig geautomatiseerde trekkenwand zijn we een stukje verder van huis. Dit was gister het geval. Een aantal meiden zaten al volledig in de make-up en hadden het haar al boekeld (lees ondergetekende) toen we hoorde dat er een probleem was met de trekkenwand. Aangezien het de laatste show van Anouk als de Mistress was (zij zal binnenkort te zien zijn in als Liesl in de musical 'Sound of Music' in het efteling theater) hoopten we met zijn allen dat de show, eventueel een half uurtje later dan gepland, toch door kon gaan. Helaas was dit niet het geval. Rond half 2 kregen we te horen dat de show werd afgelast. Make-up weer van het gezicht, boekels uit en spullen opruimen dan maar. Daarna nog even taart gegeten met zijn allen (ook Jeroen en Charlotte (companymanager en stagiere) namen afscheid) en daarna was het tijd om iedereen gedag te zeggen en een fijne vakantie te wensen.

Uiteraard word deze show ingehaald maar waar en wanneer dit plaatsvind weten wij ook (nog) niet. Na de vakantie zal Sara Gracia Santacreu de rol van Mistress overnemen. We hopen echter dat Anouk er bij de inhaalshow toch stiekum bij kan zijn om haar laatste show alsnog te kunnen spelen, puur voor 'afsluiting'!!


twee reacties

I’m seeking weblogs which all have fantastic guidance on what’s popular and specifically what the top rated makeup is..
George (Email) (URL) - 07 12 16 - 10:05

It sounds like you would meet that definition and http://onlineviphs.com/ , may be useful for you.
before (Email) (URL) - 11 04 18 - 10:57


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile
  (Register your username / Log in)

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
 


© Saskia Schäfer 2008