:: Home
:: Biografie 
:: Fotoalbum 
:: Multimedia 
:: Dagboek 
:: Agenda 
:: Boekingen 
:: Links 
:: Gastenboek 
:: Contact 

:: Saskia op andere sites
:: Zoek
  

« Fijne feestdagen! | Home | Voor de duidelijkheid… »

Even bijkomen

25 02 12 - 20:10

En blaas uit....

Op het moment dat je een paar dagen vrij hebt merk je pas hoe moe je bent. De eerste dag van mijn 9 daagse vakantie heb ik doorgebracht in bed, slapen, slapen, slapen. Mijn ogen vielen gewoon steeds weer dicht. Is ook niet zo heel erg gek want de afgelopen maanden waren redelijk heftig, zowel in privé als werksfeer. Je zou denken dat ik inmiddels wel kan wennen aan (achterlijk) vroeg opstaan maar niets is minder waar. Nu kwam daar ook nog eens bij dat ik slecht sliep waardoor ik nachten maakte van hooguit 5 en als ik geluk had 6 uur. 

Ondertussen wel met een ontzettend leuk concert meegedaan. Samen met Bas Zafarana, 1000(!!) koorleden en 102 orkestleden zong ik tijden de musicaldag van de Scratch Muziekdagen in Leiden. Eén dag om te reperteren met zijn allen en 's avonds het concert. Wat een ongelooflijk feestje was dat! Hoop heel erg dat ik er volgend jaar weer bij mag zijn :-).

Verder veel 'gerupst' en lesgegeven. Ondanks de moeheid geniet ik intens van mijn freelance bestaan. Tot en met Mei ben ik nog lekker aan het touren met Rupsje en als we geluk hebben een kleine reprise aan het einde van dit jaar. En daarnaast lekker lesgeven en optreden met bandjes/orkesten etc... Ik vermaak me wel. 

Maar...nu eerst vakantie! En daar ga ik intens van genieten :-).


twee reacties

http://c5sale.com/ ,
buy (Email) (URL) - 14 09 16 - 15:55

I am now not certain the place you’re getting your info, however good topic. I needs to spend some time learning more or figuring out more. Thank you for magnificent info I was on the lookout for this information for my mission.
Michael (Email) (URL) - 10 01 17 - 20:45


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile
  (Register your username / Log in)

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
 


© Saskia Schäfer 2008