:: Home
:: Biografie 
:: Fotoalbum 
:: Multimedia 
:: Dagboek 
:: Agenda 
:: Boekingen 
:: Links 
:: Gastenboek 
:: Contact 

:: Saskia op andere sites
:: Zoek
  

« Bijna vakantie....! | Home | Even bijkomen »

Fijne feestdagen!

21 12 11 - 15:39

Ik ging weer eens een kijkje nemen op mijn website en kwam er achter dat het alweer een paar maanden geleden is dat ik een berichtje heb geschreven, ook niet netjes ;-). Komt ook omdat ik het ontzettend druk heb gehad wat natuurlijk juist weer heel goed is, zeker voor een freelancer. De afgelopen maanden veel gespeeld met Rupsje, opgetreden met bandjes en lesgegeven. Ondertussen ook workshops gevolgd en audities gedaan dus het waren me de maandjes wel. Tot en met volgend jaar April speel ik nog in mee in Rupsje maar wat daarna komt ligt nog open... en dat brengt je wel tot nadenken.  Ik vind het heerlijk om als freelancer te werken maar de onzekerheid of je het jaar (financieel) doorkomt is wel, op zijn minst gezegd, spannend te noemen. De afgelopen 3 jaar heb ik echt geluk gehad en 2012 gaat ook geen problemen opleveren. Maar ja en dan? Er ligt iets op tafel maar dat zou betekenen dat ik mijn freelance bestaan weer moet opzeggen en dat is best een belangrijke beslissing. Hierover in het nieuwe jaar (hopelijk) meer!

Ik wens jullie allemaal hele fijne feestdagen en dat jullie maar knallend een machtig mooi en muzikaal nieuwjaar in mogen gaan! PROOST


Geen reacties

  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile
  (Register your username / Log in)

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
 


© Saskia Schäfer 2008