:: Home
:: Biografie 
:: Fotoalbum 
:: Multimedia 
:: Dagboek 
:: Agenda 
:: Boekingen 
:: Links 
:: Gastenboek 
:: Contact 

:: Saskia op andere sites
:: Zoek
  

« Een teken van leven! | Home | Jag vill känna att ja… »

Zoveel leuks...!

27 04 11 - 22:07

En zo zijn we alweer een half jaar verder na mijn laatste blog. In die tijd heb ik zoveel leuke dingen gedaan!

Met kerst 2010 heb ik weer op schiphol gestaan met onverwacht entertainment. Dit keer in een andere formatie, 3 muzikanten, een rapper en ik. Heerlijk om te doen maar dat vroege opstaan...!

En vroeg opstaan was meer regel dan uitzondering de afgelopen maanden. De repetities van de kindervoorstelling 'rupsje' waarin ik meespeel waren in Schiedam en die begonnen tussen 9 en 10 uur in de ochtend. Elke repetitiedag (gelukkig was het niet voltijd haha) ging dus om 6 uur de wekker en dat is voor een avondmens als ik niet gemakkelijk! Inmiddels hebben we de eerste reeks voorstellingen van Rupsje achter de rug. Wat is dat leuk om te doen zeg. Al die kindjes te zien lachen, schreeuwen, met open mond kijken en zelfs huilen (ja een slak schijnt toch best eng te zijn) is een bijzondere ervaring! Vanaf September gaan we met 'rupsje' op tour langs scholen en kleine theaters. Tegen die tijd zal ik de openbare voorstellingen in de agenda zetten.

Verder heb ik een heel fijn akoestisch optreden gedaan met toetsenist Jörgen Boots. We speelden hedendaagse hits (denk aan Bruno Mars, Jessie J, Adèle en Lady Gaga) in een akoestische versie, alleen toetsen en zang. Na het optreden hebben we veel goede en leuke reacties gekregen waardoor we besloten hebben om een groter repertoire op te bouwen om meer opdrachten te krijgen, leuk!

Ook speel ik nog regelmatig met de band op bruiloften en bedrijfsfeesten en geef ik (zang en drama) les.

Op 15 Mei zal ik optreden met het symfonisch blaasorkest uit Spijkenisse en er bestaat weer een hele kleine kans dat ik in de wat grotere theaters te zien ben in het volgende seizoen maar zoals jullie al snappen, daar kan ik nu nog niks over zeggen. Nu ga ik genieten van maar liefst 12 dagen vakantie (blijf gewoon in eigen land hoor)!!

Als jullie vragen hebben mag je natuurlijk altijd mailen of een berichtje achterlaten hier of in het gastenboek. Tot de volgende update!


Geen reacties

  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile
  (Register your username / Log in)

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
 


© Saskia Schäfer 2008