:: Home
:: Biografie 
:: Fotoalbum 
:: Multimedia 
:: Dagboek 
:: Agenda 
:: Boekingen 
:: Links 
:: Gastenboek 
:: Contact 

:: Saskia op andere sites
:: Zoek
  

« Zoveel leuks...! | Home | Bijna vakantie....! »

Jag vill känna att jag lever

18 05 11 - 14:09

Whaaaaaaaaaaaa! :-)

Zo dat moest er even uit haha. Zoveel leuks gedaan de afgelopen week!!

Allereerst heb ik een dramaworkshop gegeven aan 43 kinderen! Nou ok, niet allemaal tegelijk maar wel in 2 groepen. Wat was dat leuk! De kinderen hadden geen ervaring en toch waren ze zo vrij met acteren...heerlijk!

En dan afgelopen zondag een onwijs leuk concert gehad met het Symfonisch Blaasorkest Spijkenisse! Het is altijd weer een feestje om met hun te mogen zingen. Eén van de liedjes die we deden (dan net toevallig niet met het orkest maar met het koor 'That's it') was Gabriella's sang uit de film 'as it is in heaven'. Prachtig nummer maar....in het Zweeds!! Dat was wel even een bevalling ;-). Gelukkig is het goed gegaan! De hele zaal was doodstil en in het applaus hoorde ik iemand 'wow dat was mooi' zeggen. Kan je vertellen dat dat heel fijn is om te horen!

Helaas was de euforie de volgende ochtend een klein beetje weg....ziek...! Na 2 dagen bed liggen ging het gelukkig weer wat beter en dat was maar goed ook want vanmorgen ging de wekker alweer om 05.30 uur. Een uur later zat ik in de auto op weg naar Schiedam voor de laatste voorstelling Rupsje van dit seizoen (vanaf September gaan we touren). We speelden in het nieuwe theater van de Teerstoof in het Wennekerpand en er zaten 80 (!) kinderen in de zaal. Dat is voor een 'interactieve' voorstelling met 3 mensen op het toneel best een opgave haha. Gelukkig ging het erg goed. Daarna snel naar huis en nu zit ik te wachten op mijn eerste leerling van vandaag. Nog even lesgeven en dan vanavond verdient met de beentjes omhoog tv kijken. Denk dat dat niet lang gaat duren voor de oogjes dicht vallen.

Maar het leuks is nog niet voorbij deze week! Vrijdag mag ik optreden in 'Wonder's eten en drinken' in Zaandam met Alex. We spelen van 22.00 - 02.00 uur. Jullie zijn allemaal zeer welkom om te komen luisteren :). 

En alsof dat niet genoeg is gaan we zondag met de familie uit eten voor mijn en mijn vaders verjaardag. 

En dan volgende week....dan gaat de pret gewoon nog even door met lesgeven, optreden met de band en lekker zingen in de huisband van Afterpartyjam in Café De Heeren in Heerhugowaard.  Ook daar zijn jullie van harte welkom (kijk voor details bij 'Agenda').

En wat hebben jullie allemaal voor leuks gedaan de afgelopen weken?


een reactie

Dead written subject material, Really enjoyed studying.
Daniel (Email) (URL) - 17 11 16 - 11:23


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile
  (Register your username / Log in)

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
 


© Saskia Schäfer 2008