:: Home
:: Biografie 
:: Fotoalbum 
:: Multimedia 
:: Dagboek 
:: Agenda 
:: Boekingen 
:: Links 
:: Gastenboek 
:: Contact 

:: Laatste reacties
saskia (Evita! The day(s)…): Hi Mark, Fijn …
Mark (Evita! The day(s)…): Heel mooi geschr…
Maria (Het doek valt voo…): Hoi Sas, Nu is…
saskia (Guus M): Fijn om te lezen…
mark (Guus M): Saskia, je deed …
mark (Op zoek naar Jose…): Leuk dat je nog …
leonie (Vakantie is hard …): Hee ik zie nu pa…
leonie (Teleurstelling): Echt?????!!! Hie…
Danielle (Gekneusde knie): Lieve Sas, Nik…
leonie (Ziek thuis): Arme Sassy, inmi…
:: Archief
01 Jan - 31 Jan 2009
01 Dec - 31 Dec 2008
01 Nov - 30 Nov 2008
01 Okt - 31 Okt 2008
01 Sep - 30 Sep 2008
01 Jul - 31 Jul 2008
01 Jun - 30 Jun 2008
01 Mei - 31 Mei 2008
01 Apr - 30 Apr 2008
01 Mrt - 31 Mrt 2008
01 Feb - 28 Feb 2008
01 Jan - 31 Jan 2008
01 Dec - 31 Dec 2007
01 Nov - 30 Nov 2007
01 Okt - 31 Okt 2007
:: Zoek

 
Donderdag 19 Juni 2008 at 12:06 am

Vakantie is hard werken ;-)

Na een spannend weekend waarin Robin zijn premiere had als Che (en dan meteen 3 shows achter elkaar, hij deed het geweldig!) was het tijd voor vakantie. Na een wat moeizame start (maandag bestond voornamelijk uit slapen maar ik had een geldige reden!...) ben ik druk bezig mijn sociale contacten weer nieuw leven in te blazen. Gisteren stond in het teken van familie en vanavond ben ik met een goede vriendin naar de film 'Sex and the City' geweest. Als diehard fan vond ik dat ik deze film op het witte doek moest zien. Het was een geslaagde afsluiter van een zeer vermoeiende dag. Vanmiddag heb ik namelijk 3,5 uur verbracht in het TIN (theaterinstituut in amsterdam) waar ik zo ongeveer 400 kopietjes heb gemaakt. Ik kan je zeggen dat aan deze middag nogal wat uurtjes vooraf zijn gegaan. Ik ga natuurlijk niet zomaar alle muziekboeken kopieren (dan ben ik makkelijk 4000 kopietjes verder). Ik kopieer alleen de eventueel interessante vrouwennummers. Het kost echter nogal wat tijd om te weten welke nummers uit een musical door vrouwen gezongen worden. Inmiddels heb ik een aardige collectie opgebouwd en nu is het mijn taak om te kijken welke nummers ik daadwerkelijk kan gebruiken voor eventuele audities en/of solo programma. Wellicht heb ik daar de komende dagen tussen mijn sociale contacten nog tijd voor en zo niet; 'haastige spoed is zelden goed'. Laat ik eerst maar genieten van mijn vrije dagen/avonden (voor zover die niet volgepland zijn...)!

  een reactie
Maandag 09 Juni 2008 at 11:20 pm

Groene vingers!

Het is zover, vandaag heb ik mijn eerste 'bloemen gepot'! Omdat het wellicht nog wel eens een zonnige zomer zou kunnen worden, besloot ik mijn dakterras/balkon een beetje op te fleuren. Aangezien ik totaal geen ervaring met planten en bloemen heb (ze gaan bij mij bijna altijd dood...) kwam mams naar me toe om me te helpen. We hebben de hele dag en avond in een tuincentrum en op het balkon verbracht en met resultaat! Het is zoveel gezelliger met een aantal bloembakken (lavendel, aardbeienplantjes), leuke boompjes en andere leuke (hang) plantjes. Ik zou er prompt een aparte 'balkonwarming' voor geven! 

Helaas zijn de weersverwachtingen voor de komende week niet echt positief (morgen nog 23 daarna 19 en 16 graden) maar dat is eigenlijk niet eens zo erg. Deze week staan we nog in Zwolle met Evita, waardoor we overdag vrij vroeg de deur uit moeten. Volgende week echter hebben we vakantie (YES!!!!!) dus ga ik hopen op zon, zon en nog eens zon zodat ik heerlijk met een goed boek en een pot thee of juist een kan koude limonade op mijn fleurige balkon kan zitten. 

De vakantie had niet langer op zich moeten laten wachten. Iedereen merkt dat het tijd is om het lijf, de stembanden en de geest even rust te geven. Zo'n 'kleine' tour hakt er flink in. We moeten veel (en soms erg lang) reizen, vaak overnachten en de show is lichamelijk wellicht niet heel zwaar maar emotioneel des te meer.

Afgelopen zaterdagmiddag hadden we de perspremiere van Marjolein als Evita. Het ging erg goed dus dat was fijn (recensies zijn oa te lezen op musicalworld en musicalfan). Brigitte kon hierdoor eindelijk de show een keer kijken en die was zeer onder de indruk. Het is erg belangrijk om als cast en crewlid de show een keer te kijken zodat je weet in wat voor product je staat. Je kijkt soms je ogen uit omdat je zelf niet altijd door hebt wat er om je heen gebeurt in een bepaalde scene. Ik heb al een keer een showwatch mogen hebben maar mijn collega's die het nog niet hebben gehad, staan te trappelen. Wees dus niet verbaast als je Paul, Roberto, Esther of een van mijn andere collega's een keer tegenkomt in de zaal!

Hopelijk tot ziens in het theater en anders...tot de volgende blog.

P.s. Olé, olé, olé, olé, we .... (de rest volgt hopelijk).

  Geen reacties
   


© Saskia Schäfer 2008